نوشته شده توسط : داش حسین

هر كس قرآن را تلاوت كند چشمانش روشنایی یابد و از پدر و مادرش عذاب كم می‌شود هر چند كافر باشند.



:: موضوعات مرتبط: قرآن , معصومین و پیامبران , ,
:: برچسب‌ها: فواید قران خواندن , قرآن , درجه در بهشت , پاداش , پاکی , صفای دل , برکت خانه , بهترین عبادت , باروری ایمان , بخشش گناهان , مادر , پدر , کافر , روشنایی چشمان , خدا ,
:: بازدید از این مطلب : 528
|
امتیاز مطلب : 96
|
تعداد امتیازدهندگان : 27
|
مجموع امتیاز : 27
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : داش حسین

در یک تحقیق علمی در امریکا که روز گذشته منتشر شد، ثابت گردید که تلاوت قرآن اثری شگرف بر حالت مزاجی فرد دارد و نقش عمده ای در کاهش مشکلات و بیماریهای روانی ایفا می‌کند........



:: موضوعات مرتبط: قرآن , بزرگان , ,
:: برچسب‌ها: نتيجه يک پژوهش درباره فوايد خواندن قرآن , فواید قرآن , خواندن قرآن , قرآن , خدا , تحقیق علمی , آمریکا , بیماری روانی , روان پریشی , ,
:: بازدید از این مطلب : 504
|
امتیاز مطلب : 98
|
تعداد امتیازدهندگان : 32
|
مجموع امتیاز : 32
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : داش حسین

عبادت ، وسیله تکامل و سعادت ماست و دستور خداوند به نماز، نوعى لطف و رحمت و راهنمایى است که ما را به کمال مى رساند; مثلا وقتى پدر و مادر ، فرزندشان را به درس خواندن امر مى کنند ، به سود خود فرزند است و سعادت او را مى خواهند و این امر از روى محبّت به فرزند است و گرنه به درس خواندن او نیازى ندارند. آیات و روایات، فلسفه و حکمت تشریع نماز را بیان کرده اند:
۱. یاد خدا: (وَ أَقِمِ الصَّلَوةَ لِذِکْرِى ); نماز را برپا دار تا به یاد من باشى.


۲. بازداشتن از گناه و زشتى ها: (إِنَّ الصَّلَوةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَآءِ وَ الْمُنکَر); همانا نماز ]انسان را در دنیا [از زشتى ها و گناه باز مى دارد.


۳. پاکیزگى روح: (...إِنَّمَا تُنذِرُ الَّذِینَ یَخْشَوْنَ رَبَّهُم بِالْغَیْبِ وَ أَقَامُواْ الصَّلَوةَ وَ مَن تَزَکَّى فَإِنَّمَا یَتَزَکَّى لِنَفْسِهِ ى وَ إِلَى اللَّهِ الْمَصِیرُ ); ... ]تو[ تنها کسانى را که از پروردگارشان در نهان مى ترسند و نماز برپا مى دارند، هشدار مى دهى و کسى پاکیزگى جوید تنها براى خود پاکیزگى مى جوید، و فرجام ]کارها[ به سوى خداست.


۴. یارى جستن از نماز در مسیر تکامل: (وَ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَ الصَّلَوةِ وَ إِنَّهَا لَکَبِیرَةٌ إِلاَّ عَلَى الْخَـشِعِینَ ); از شکیبایى و نماز یارى جویید، و به راستى این کار گران است، مگر بر فروتنان.


۵. پاک شدن از کبر و غرور: حضرت فاطمة (علیها السلام) مى فرماید: (...و الصلاة تنزیهاً من الکبر...;...خداوند نماز را واجب کرد تا مردم از کبر و غرور پاک شوند... .


۶. رستگارى: (قَدْ أَفْلَحَ الْمُؤْمِنُون * الَّذِینَ هُمْ فِى صَلاَتِهِمْ خَـشِعُونَ ); به راستى که مؤمنان رستگار شدند; همانان که در نمازشان فروتنند.


در حدیثى آمده است: نقش نمازهاى پنج گانه براى امت من همانند نهر آب زلالى است که از مقابل خانه آنان مى گذرد، اگر کسى روزانه پنج بار در این نهر شستوشو کند، آیا به گمان شما باز هم بر بدن او آلودگى و پلیدى خواهد ماند؟!.
امام باقر(علیه السلام) مى فرماید: هنگامى که نمازگزار به سمت قبله براى نماز مى ایستد، خداوند رحمان و رحیم به او توجه ویژه مى کند.
نماز روزانه انسان، اظهار تشکر و سپاس دائمى او از این همه نعمت و خوبى هایى است که خداوند به او داده است و نیز ثناگویى و تمجید انسان از این همه زیبایى و عظمت است که خداوند متعال دارد. هیچ کس براى تعریف و تمجید از یک گل زیبا که در طبیعت روییده است به شما اعتراض نمى کند، امّا اگر زیبایى آن را نبینى، نابینایت مى شمرند و اگر ببینى و واکنش نشان ندهى و ستایش نکنى سرزنشت مى کنند که چرا ذوق و احساس ندارى و چقدر بددلى!
«انسان در حال نماز با خداى خود نجوا و گفتوگو مى کند و اگر انسان لذت این گفتوگو را بچشد، هیچ گاه از حال نماز خارج نمى شود.»
راستى چقدر لذت بخش است با خداى جهان آفرین به گفتوگو و مناجات پرداختن! و روحى به عظمت تمام هستى یافتن و با خداى هستى هم سخن شدن!



:: موضوعات مرتبط: قرآن , ,
:: برچسب‌ها: فلسفه نماز در قرآن و اسلام چیست؟ , نماز , عبادت , خدا , فلسفه , گفتگو با خدا , رستگاری , کبر و غرور , مسیر تکامل , پاکیزگی روح , روح , گناه , زشتی , یاد خدا , رحمت , لطف , مهربانی , عشق به خدا ,
:: بازدید از این مطلب : 500
|
امتیاز مطلب : 145
|
تعداد امتیازدهندگان : 42
|
مجموع امتیاز : 42
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : داش حسین

در میان دانشمندان غربی ، تعداد زیادی افراد معتقد به خدا و اهل ایمان هستند که در مورد عبادت و تاثیر آن نظرهایی داده اند و بیشتر به جنبه های تاثیر روانی نماز توجه کرده اند .به ادامه مطلب بروید...



:: موضوعات مرتبط: بزرگان , ,
:: برچسب‌ها: نماز در سخن دانشمندان غربی , نماز , دانشمند , غرب , خدا , عبادت , بندگی , رحمت خدا , دعا , روزه , انسان , روان شناس , بنده ,
:: بازدید از این مطلب : 512
|
امتیاز مطلب : 111
|
تعداد امتیازدهندگان : 32
|
مجموع امتیاز : 32
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : داش حسین

امروزه ضرب المثل ایرانی "خنده بر هر درد بی درمان دواست " مصداق كاملاً علمی پیدا كرده است.
دانش پزشكی در قرن حاضر به وضوح می داند، اشخاصی كه اصطلاحاً یك لب و هزار خنده گفته می شوند، نسبت به آنان كه به اصطلاح با خودشان نیز قهرند و نسبت به زندگی بد بین و عبوس هستند، بسیار كمتر دچار بیماری های جسمی و روانی می شوند.



:: موضوعات مرتبط: قرآن , ,
:: برچسب‌ها: تاثیر نماز بر شادابی جسم و روح , جسم , روح , نماز , عبادت , پیامبر , عشق , واجب , خدا , لذت واقعی , خنده ,
:: بازدید از این مطلب : 420
|
امتیاز مطلب : 135
|
تعداد امتیازدهندگان : 39
|
مجموع امتیاز : 39
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : داش حسین

خواهر، سرش رو بگیر اون طرف!!

نمی دانم چه شد که کشکی کشکی آر پی جی زن و تیر بارچی دسته مان حرفشان شد و کم کم شروع کردند به تند حرف زدن.......

  آره خوبه فحش بده. زود باش. بگو مرگ بر آمریکا!

  نه اینطوری دستت را تکان نده. نکنه می خواهی انگشتر عقیق ات را به رخ ما بکشی؟!

 



:: موضوعات مرتبط: شعر , ,
:: برچسب‌ها: خاطره , جنگ , لبخند پشت خاکریز , دعوا جنگی , دعوا , آر پی جی , تیربارچی , تیر بار چی , خنده ,
:: بازدید از این مطلب : 453
|
امتیاز مطلب : 63
|
تعداد امتیازدهندگان : 23
|
مجموع امتیاز : 23
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : داش حسین

اگربندبند استخوانهایمان راجدا سازند، اگرسرمان رابالای دار برند،اگر زنده زنده درشعله های آتشمان بسوزانند، اگر زن وفرزندان و هستیمان رادرجلوی دیدگانمان به اسارت وغارت برند،هرگز اماننامه كفر وشرك را امضا نمیكنیم.(به مناسبت پذیرش قطعنامه 598)

خصوصيات بزرگى چون قناعت و شجاعت و صبر و زهد و طلب علم و عدم وابستگى به قدرتها و مهمتر از همه احساس مسئوليت در برابر توده ها، روحانيت را زنده و پايدار و محبوب ساخته است.(منشور روحانیت)

مبارزه با رفاه طلبی سازگار نیست، و آنها كه تصور می كنند مبارزه در راه استقلال و آزادی مستضعفین و محرومان جهان با سرمایه داری و رفاه طلبی منافات ندارد با الفبای مبارزه بیگانه اند.(به مناسبت پذیرش قطعنامه 598)

هیچ چیز به زشتی دنیاگرایی روحانیت نیست و هیچ وسیله ای هم نمیتواند بدتر از دنیاگرایی ، روحانیت را آلوده کند.(منشور روحانیت)

روحانیون متعهد كشور ما باید خودشان را برای فداكاری های بیشتر آماده كنند، و در مواقع لزوم و ضرورت از آبرو و اعتبار خود برای حفظ آبروی اسلام و خدمت به محرومان و پابرهنگان استفاده كنند.(منشور روحانیت)

ما بر سر شهر و مملكت باكسی دعوا نداریم. ما تصمیم داریم پرچم لااله الا اللّه را بر قلل رفیع كرامت و بزرگواری به اهتزاز در آوریم.(به مناسبت پذیرش قطعنامه 598)

برگرفته شده از:

www.sms.ammarnews.com



:: موضوعات مرتبط: بزرگان , ,
:: برچسب‌ها: (به مناسبت پذیرش قطعنامه 598) , سخنانی گران قدر از حضرت امام خمینی(ره) , امام خمینی , روح الله , خدا , امام , ولایت , سخنان , پیام , حرف , قطعنامه 598 , استقلال و آزادی , رفاه طلبی , سرمایه داری , منشور روحانیت , روحانی , قناعت , شجاعت , خمینی ,
:: بازدید از این مطلب : 440
|
امتیاز مطلب : 78
|
تعداد امتیازدهندگان : 25
|
مجموع امتیاز : 25
تاریخ انتشار : شنبه 26 / 10 / 1389 | نظرات ()